sâmbătă, 2 februarie 2013

Salata mexicana cu piept de pui

Azi a plouat aproape toata ziua, ce sa faci, unde sa mergi...am stat in bucatarie si iar am incercat o reteta noua...pentru mine e noua, nu am mai facut, desi, stiu, e banala:))


Am avut nevoie de:

-1 piept de pu dezosat si fara piele 700 gr
-o punga de mix mexican congelat
-1 conserva de fasole rosie de 400 gr (era fiarta)
-1 conserva de ciuperci de 400 gr (tot fierte)
-7 cartofi mici
-jumatate conserva rosii in bulion
-ulei de masline
-piper, sare, boia iute sau dulce

Cum am preparat:

Am fiert cartofii in coaja apoi i-am decojit, taiat in 4.

Pieptul de pui l-am calit in putin ulei, pana aproape s-a facut, am condimentat si adaugat rosiile in bulion.
Las cu capac la fiert.

Intr-o tigaie, in putin unt, am prajit 10 minute legumele congelate. Apoi am adaugat aici si conserva de ciuperci , conserva de fasole rosie si cartofii taiati bucati. Le-am lasat pe toate putin la prajit,  sa se patrunda aromele.
La sfarsit am adaugat toate legumele peste pieptul de pui si am condimentat.


A rezultat o bunaciune...:))








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu