Am avut nevoie de:
-500 gr ficatei de pui
-250 ml suc de rosii
-4 catei de usturoi
-1 ceapa mare
-50 ml vin alb
-1 morcov
-oregano, cimbru
sare, piper.
Cum am preparat:
Am lasat ficateii, dupa ce i-am spalat bine in cateva ape, intr-un castron cu lapte, aprox 20-30 min (pentru fragezire si sa nu aibe gust amar).
Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga ficateii scursi de lapte, se calesc impruna. Se adauga vinul (nu am pus ca nu l-am gasit, dupa ce nu am mai avut nevoie de el l-am gasit in...frigider:)))) ), morcovul razuit, oregano, cimbru si piper si cca 100 ml apa. Dupa 10 minute se adauga usturoiul si sucul de rosii, se mai lasa pe foc inca 15-20 min si chiar la final de tot se pune si sarea.
Am servit cu pireu de cartofi. Si castraveti murati. Si ceapa murata.
Si un film :))
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu