duminică, 24 noiembrie 2013

Apa aromata

Apa aromata 



Gatim , mancam si ne este sete. Dar ce bem?


Eu beau foarte rar sucuri din comert, de regula apa plata, uneori minerala. Azi am descoperit insa cu ce pot asezona o mancare buna...cu o apa aromata pe care o pot face eu , acasa.
Retele se pot incropii si dupa ce avem noi prin lada de legume sau fructe, nu exista nimic standardizat, se poate combina in multe feluri. Asta imi place. Ideal a se folosii fructele, legumele si verdeturile de sezon. E si mai ieftin!

Idei cu ce putem pune:

1.Felii de lamaie, coriandru, cuburi de gheata.
2.Felii de mar, busuioc, kiwi, felii castraveti, frunze de telina, cuburi de gheata.
3.Grepfruit, portocale, lime, menta, castravete, cuburi de gheata.
4.Lime, castravete, menta, rozmarin, cuburi de gheata.
etc etc etc:))


Tips: folositi recipiente de sticla, nu de plastic, amestecul se poate pastra in frigider 2-3 zile dupa care este necesar sa scoatem fructele/legumnele/verdeturile folosite iar apa sa o folosim in continuare. Folositi cu incredere cuburi de gheata! Se poate folosii apa potabila de la robinet sau plata.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu