Tot o reteta din dieta ketogenica care imi place din ce in ce mai mult pentru ca ceea ce mananci este de calitate si foarte satios, fara senzatia aceea de mancat peste masura. Eu le mai adaptez putin, pe cele pe care le prepar, sunt inca in faza in care ma documentez cu privire la aceasta dieta...
Am avut nevoie de:
- 4 buc costita (nu stiu gramajul exact, aprox 100 gr bucata)
-1 salata verde
-1 legatura de ceapa verde
-ulei de masline si otet de mere
-1 pahar de vin alb (60 ml)
-5 masline
-sare, piper,vegeta
-cateva foi de dafin
Cum am preparat:
La cuptor am pus costitele (condimentate cu sare, piper si vegeta+ foile de dafin) in apa si ulei de masline si le-am lasat pana s-a evaporat apa si am adaugat ulterior si vinul.
Intre timp am preparat salata , am taiat ceapa rondele, am condimentat-o si am potrivit-o de ulei si otet.
ATAT!!
La final, apa cu lamaie...pe o zi calduroasa...este foarte racoritoareee...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu