marți, 22 ianuarie 2013

Salata de andive cu branza si marar

Cel putin odata pe saptamana vreau sa mancam fara carne, ceva usor, lactate, branzeturi, salate, fructe, legume...deci se poate inlocui carnea cu multe altele fara sa simti ca te infometezi.

In seara asta am facut o salata din andive (nu am mai mancat pana acum andive) dar ca si gust eu le-am gasit undeva intre salata si varza, mai mult spre salata.


Am avut nevoie de:

-5 frunze de andive
-300 gr branza de vaci
-1 galbenus ou
-1 lingura smantana
-marar,oregano, sare, piper
-ulei de masline
-1 ceapa rosie
-1 rosie
-2 ridichi
-cateva felii de castravete


Cum am preparat:

Am preparat prima data umplutura de branza:  se mixeaza branza cu galbenusul, cu smantana si mararul tocat marunt, potrivesti de sare, piper.
Iei 3 foi de andive si intinzi branza pe ele.
Le ornezi cum vrei , eu am folosit castravete, rosie, ridichi si ceapa rosie.
Celelalte 2 foi de andive le tai fidelute,rosiile le tai rondele, ceapa rosie la fel si faci un soi de mini salata langa andivele umplute cu branza. Peste am turnat putin ulei de masline si oregano...Sa va zic, mi-au placut ....:))





 















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu