Am avut nevoie de:
-1 pachet RAMA
-130 gr lapte praf (1 pachet)
-200 gr zahar pudra
-3 pliculete zahar vanilat
-100 gr nuca de cocos pentru compozitie
-cca 50 gr nuca cocos pentru acoperit
-4 foi napolitane macinate
-cacao, 2 linguri
Asa se prepara:
Se freaca spuma RAMA cu zaharul, pana se topeste. Se adauga laptele praf, zaharul vanilat, 100 gr nuca de cocos si napolitanele macinate.
Se fac bilute si se acopera cu nuca de cocos.
Se poate imparti compozitia in doua. Din prima se pot face raffaello albe ,iar in a doua se pot pune 2 linguri cu cacao si ies raffaello cu ciocolata... (eu de data asta nu am facut decat albe, poate data viitoare.
Pana in momentul servirii le pastram la frigider. Daca mai apucati sa le puneti la rece, bineinteles:))
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu