Ingrediente:
2 baghete de ciabata
5 oua
1 lingura smantana (sau lapte)
cateva feliue de carnaciori (sau sunca)
branza telemea
jumatate de gogosar
1 fir ceapa verde
1 ceapa
1 ardei iute
1 rosie
sare, piper
oregano, ulei de masline
Cum se prepara:
1.Se preincalzeste cuptorul
2.Se cresteaza fiecare bagheta pe partea de sus si se scoate o parte din miez
3.Intr-un bol se bat ouale si se amesteca cu smantana (sau laptele)
4.Intr-o tigaie se prajesc in ulei de masline: ceapa, carnaciorii taiati felii mici/sunca, gogosarul, ardeiul iute si rosia.Se condimenteaza. Dupa 2-3 minute se adauga ouala batute cu smantana care se lasa inca max.1 minut, dar fara sa prinda consistenta, doar cat sa fie inghegate cu legumele din tigaie.
5.Umplutura din tigaie se indeasa in crapaturile ciabate. Deasupra se presara oregano si foarte putin ulei de masline. Se pun la cuptor.Se lasa 5 minute.
6. La punctul 6, te lingi deja pe degete (eu asa am facut)..:)) Sunt foarte foarte gustoase! Si saţioase!
Se servesc dimineata, dupa o alergare pe malul Crişului! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu