luni, 6 mai 2013

Tocanita din carne de porc

Am avut nevoie de:

-500 gr pulpa de porc
-2 cepe mari
-5 catei de usturoi
-80 ml bulion
-2 linguri pasta de rosii
-2 fire patrunjel
-sare, piper, vegeta, boia iute, cimbru.




Cum am preparat:

Carnea se taie cubulete , se prajeste in ulei la foc iute cca 10 min.
Pe urma se adauga ceapa taiata marunt si se mai caleste pentru inca 10 min la foc mic. 
Adaugam usturoiul pisat si vegeta,  dupa 1 minut se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pentru inca 10 minute. 
Se adauga pasta de rosii, bulionul , sarea, piperul, boiaua iute si cimbrul si se mai adauga 1 cana de apa si se lasa la fiert la foc mediu, cu capac, inca jumatate de ora.
La final se presara patrunjelul tocat fin.

Se poate servi cu cartofi pireu sau cu mamaliguta.
Noi am avut si , si:)










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu